Prima piață din România cu livrare la domiciliu

piata amzei
piata amzei

Inaugurată după circa cinci ani de reamenajări și o inverstiție de circa 11 milioane de euro, Piața Amzei va deveni prima din România cu sistem de comandă online și livrare la domiciliu.

Piața Amzei se confruntă, de la inaugurare, cu lipsa cumpărătorilor. Astfel că administratorii vor să dea un impuls vânzărilor prin intermediul comenzilor online cu livrare la domiciliu. Noul sistem ar urma să fie pus în aplicare în următoarele două-trei luni, a declarat, pentru B365.ro, Oana Puiu, administratorul Pieței Amzei. Dacă planul va fi pus în aplicare, Piața Amzei va fi prima din Romnânia cu comandă online și livrare la domiciliu.

Practic, toți cei care vor să facă cumpărături din Piața Amzei vor putea accesa site-ul pieței pentru a-și alege produsele și pentru a plasa comenzile. Pentru a alege exact produsele pe care le vor, clienții vor accesa sistemul de supraveghere video pentru a vedea oferta tuturor comercianților, vor alege numărul tarabelor de la care vor să achiziționeze alimentele și vor menționa cantitatea dorită din fiecare produs. Pentru fiecare zonă de livrare se va stabili o comandă minimă. Livrările în zona Pieței Amzei se vor face gratuit.

Piața Amzei are o suprafață desfășurată de 7.000 mp, este amenajată pe 3 nivele. La demisol este o piață agroalimentară acoperită, funcționala tot timpul anului, la parter se găsesc magazine, florării, fructe exotice și delicatese, iar la etaj se vinde pește proaspăt, produse autentic românești din zona Sibiului, specialități din pui și curcan, vită și oaie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel