Prezidenţiale 2019. Paul Stănescu: "Un vot masiv de încredere"

Rezultatul din judeţul Olt în primul tur al alegerilor prezidenţiale arată "un vot masiv de încredere" şi "încă o dovadă de susţinere" pentru PSD, consideră preşedintele organizaţiei judeţene a partidului, Paul Stănescu, potrivit unui comunicat remis, luni, AGERPRES.

Stănescu a remarcat prezenţa ridicată la vot şi contribuţia primarilor şi militanţilor partidului în obţinerea rezultatului.

"PSD Olt a obţinut la acest scrutin un important scor electoral, pentru care ţin să le mulţumesc cetăţenilor noştri, care ne-au acordat, din nou, un vot masiv de încredere. Prezenţa într-un număr atât de mare ne arată că oltenii au conştientizat importanţa participării la vot, iar rezultatul reprezintă încă o dovadă de susţinere, manifestată prin alegerea într-o proporţie covârşitoare a candidatului PSD la alegerile prezidenţiale. Este un sprijin important, ce ne ajută în continuarea cu succes a proiectelor de investiţii pe plan local şi în concretizarea ofertei electorale, care îi poate conferi judeţului Olt locul binemeritat în ierarhia naţională. Am reuşit acest lucru şi datorită primarilor şi militanţilor noştri, care au muncit foarte mult în promovarea principiilor noastre electorale din casă în casă şi om cu om. Votul de duminică este un motiv în plus pentru organizaţia noastră să depună toate eforturile ca judeţul Olt să fie reprezentat cu succes la nivel naţional. Nu a fost uşor, dar continuând împreună, suntem convinşi că vom putea duce la bun sfârşit angajamentele luate în faţa dumneavoastră", a declarat Stănescu, citat în comunicatul menţionat.

Alegerile din Slatina s-au derulat fără incidente

Preşedintele PSD Slatina, Emil Moţ, primar al municipiului, a apreciat că alegerile de duminică au fost bine organizate la Slatina, s-au derulat fără incidente şi le-a mulţumit alegătorilor pentru că s-au prezentat la vot.

"Mulţumesc tuturor celor implicaţi în procesul electoral, de la preşedinţii secţiilor de vot, la membrii acestora, până la voluntari. A fost o zi lungă, pe alocuri obositoare, însă implicarea voastră a făcut diferenţa: Slatina a fost ferită de orice incident neplăcut. Totodată, vreau să mulţumesc fiecărui slătinean în parte că a fost la vot, şi-a exprimat opţiunea electorală aşa cum i-a dictat conştiinţa şi că şi-a îndemnat şi prietenii sau familia din diaspora să voteze. A fost un scrutin electoral bine organizat, poate unul dintre cele mai bine organizate scrutine electorale, iar acest lucru este o bilă albă în ecuaţia ţării noastre. Într-o democraţie, fiecare vot contează, iar dumneavoastră aţi demonstrat exact acest deziderat", a scris luni, pe facebook, Emil Moţ.

Candidatul PSD, Viorica Dăncilă, s-a situat pe primul loc în judeţul Olt, cu 42,99% din voturi, tot pe primul loc fiind şi în municipiile Slatina şi Caracal şi în oraşele Corabia, Balş, Drăgăneşti-Olt, Piatra-Olt şi Potcoava, precum şi în majoritatea localităţilor rurale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel