PREZIDENȚIALE 2019. Cu cine voteză Mircea Badea și Mugur Ciuvică

Badea
Badea

Mircea Badea și Mugur Ciuvică au fost întrebați cu cine votează la alegerile prezidențiale 2019.

Mihai Gâdea l-a întrebat pe Mugur Ciuvică, la finalul lunii octombrie, pe cine votează, în turul doi, la prezidențiale 2019, dintre Klaus Iohannis și Dan Barna. Mugur Ciuvică a spus că speră ca Iohannis și Barna să nu fie în turul doi, dar dacă se va ajunge aici, este posibil să-l voteze pe actualul președinte.

"Nici pe Iohannis, dar nici pe Barna... dar aș înclina spre Iohannis. Depinde cât de periculos mi se va părea, în continuare, Dan Barna cu USR-ul lui. (...) Combinații mizere care se prezintă drept salvatorii României. În cazul în care vor ajunge Iohannis și Barna în turul doi, mă voi gândi... dar sper să nu se ajungă aici", a zis Mugur Ciuvică.

În primul tur, președintele Grupului de Investigații Politice a spus că l-ar vota pe Mircea Diaconu.

"Una peste alta, l-aș vota pe Mircea Diaconu, dar când îl văd pe Victor Ponta la televizor... îmi piere cheful să-l mai votez pe Mircea Diaconu. Nu m-am decis... mă mai gândesc", a mai zis Mugur Ciuvică la Antena 3.

Mircea Badea a zis că ar fi vrut să-l voteze pe Liviu Pleșoianu, dar deputatul PSD nu a strâns numărul necesar de semnături pentru a intra în cursa prezidențială.

"Iau în calcul să nu merg la prezidențiale. În niciun caz nu votez cu Iohannis și Paleologu!", a zis Mircea Badea la Antena 3 la finalul lunii octombrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel