Previziuni explozive pentru Orban în 2020. Astrologul DCNews: O vor lua razna

Orban
Orban

Astrologul DC News, Daniela Simulescu, a vorbit, la Antena 3, despre horoscopul lui Ludovic Orban în 2020. 

"Domnul Orban...foarte interesant. Încă din ianuarie, peste nodul sud, nodul sud al unei persoane este cu ceea ce noi venim în această viață, e ca o buclă în care noi suntem toată viața. El are nodul sud în capricorn, la gradul 23, exact pe 12 ianuarie când aveam acea minunată conjuncție în Saturn, Pluto, la gradul 22 în capricorn acestea vor fi pe nodul sud al domnului Orban. Domnul Orban cred că va dori foarte multă putere la anul, mai multă putere ca până acum. Acum, nu știu ce înseamnă acest lucru, să rămână în această funcție, să aibă altă funcție, dar va dori foarte multă putere, foarte mult control.

Atenție că peste Venus, o să-i treacă Uranus. Când Uranus îți trece peste Venus, finanțele o iau razna. Pentru că dumneanului este prim-ministru, nu este un om simplu, atunci când vorbim despre finanțe, e clar că vorbim de finanțele țării. Ori apar situații care necesită rectificări, ori apar cheltuieli peste noapte, ori ceva ce au considerat că merge bine, nu o să mai meargă bine sau de ce nu, ceva care considerau că o să meargă grav, acolo vor găsi soluții neașteptate", a declarat astrologul DC News, Daniela Simulescu, în direct la Antena 3.

Citește și: Astrologul DCNews, previziuni fulminante pentru Iohannis în 2020, Ce spune horoscopul despre președinte

Ține pe loc de ceva. Anul ăsta nu este cel mai strălucit

"Fiind și nativ geamăn, cu acest Uranus peste Venus, cu siguranță la anul o să vorbim de bani, de bani luați de colo, de bani cârpiți, de bani acoperiți, de împrumuturi. De fapt e vorba și de resursele pe care le avem de la alții, nu de resursele noastre și în cazul unei țări vorbim de o mulțime de situații. Cu toate acestea, acest marcaj în Capricorn, pe nodul sud al dumnealui e clar că deși o să țină foarte mult de putere, o să garantez că Uranus peste Venus nu o să iasă prea ușor, adică da, se va chinui, va face o mulțime de lucruri, însă va fi un an important, o perioadă mult mai importantă pentru dumnealui va fi anul 2021 - 2022, deci momentan ține pe loc de ceva, dar nu cred că anul ăsta nu este cel mai strălucit", a mai spus. 

Promotorul unor alianțe

"Ludovic Orban este zodia Gemeni. Cum Venus este retrograd în Gemeni, cred că va fi promotorul unor alianțe. Cred că va avea ori inițiativa, ori se va propune și va negocia foarte mult. Nu vorbim doar de negocieri financiare ci de negociarile din spate, adică alianțe cu partide, cu politicieni, să se mai întoarcă unii la noi în partid, să mai plece unii, cât mai dăm, cât mai lăsăm. După cum vă spuneam, se păcălesc ușor, deci orice ar face, dacă mă întrebați pe mine în perioada verii, cu siguranță pe moment îi ies niște lucruri, dar pe urmă, spre finalul anului nu mai sunt atât de încântată de ce i se poate întâmpla bine pe perioada verii. În vară o să aibă senzația că lucrurile merg, dintr-un anumit punct de vedere, dar spre sfârșitul anului nu mai merg", adaugă Daniela Simulescu. 

În relație cu Klaus Iohannis

"Domnul Iohannis este tot zodia Gemeni. Ei funcționează oarecum. Eu cred că pe domnul Iohannis îl vede altfel, îl vede puțin mai sus. Domnul Orban când vede pe cineva mai sus, are nevoie de autoritate, să respecte, pentru că și el vrea foarte mult respect. Ei cred că vor funcționa foarte bine. În schimb și domnul Orban are un aspect pe care îl avea și domnul Dragnea, are Neptun în Scorpion și reușește foarte ușor să manevreze mase. În momentul în care va ieși și va spune lucruri, masele se vor liniști, se vor calma, vor avea încredere și vor trece peste anumite lucruri", a mai adăugat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel