EXCLUSIV  Presa haștag a întors armele împotriva lui Iohannis. RĂZBOI TOTAL: Obiectivul maximal e legat de USR-PLUS

AGERPRES
AGERPRES

Presa #rezist a întors armele!

Jurnalistul Val Vâlcu a vorbit, pentru DC News, despre acest subiect, explicând care este, de fapt, obiectivul maximal.

Presa #Rezist, cu exponentul cel mai de seamă, Dan Tapalagă, pare a fi întors armele sau, mai precis, se poziționează extrem de critic la adresa modului în care Klaus Iohannis și Ludovic Orban gestionează pandemia. Îl atacă pe Klaus Iohannis pe toate fronturile, totul culminând cu tirul de întrebări ale lui Tapalagă, de ieri, de la Palatul Cotroceni. Acesta din urmă s-a comportat la fel cum se comporta cu Liviu Dragnea.

Fiind presă de propagandă, cu mize politice clare, așa cum este genul acesta de presă, care ar fi scenariile din spatele modului de acțiune?

Este foarte clar cine are interes să fie alegeri pe 6 decembrie 2020: PNL. Orice zi care trece îi erodează la guvernare, criza medicală și economică nu îi ajută deloc.

Prezumția că forțele politice nu vor alegeri pentru a sta PNL mai mult la guvernare este în egală măsură valabilă și pentru USR - PLUS. Pe măsură ce PNL se erodează la guvernare, câștigă, în partea de dreapta, USR-PLUS. Partidele lui Barna, respectiv Cioloș au mult interes să-i lase pe liberali să se facă de râs la guvernare pentru că știu că nu-i ajută contextul actual cu pandemia.

Obiectivul maximal al acestei campanii în presa haștag ar fi amânarea alegerilor, a subliniat Val Vâlcu. Și cum face asta? Creând panică, prezentând tot felul de cifre groaznice, astfel încât să sperie populația, cu paturi pline la ATI și așa mai departe. Acesta ar fi obiectivul maximal, iar pentru PNL înseamnă dezastru.

Presa haștag vrea să întărească USR-PLUS la alegerile care vin. Și atacă PNL încercând să arate că liberalii gestionează prost criza. De asemenea, se încearcă speriarea electoratului de dreapta mai în vârstă în încercarea de a-i determina să nu iasă la vot. Aceste strategii sunt activate pentru a scădea șansele PNL și a crește procentele pentru USR-PLUS. 

Acest articol reprezintă o opinie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel