Presa hashtag anunță război în USR-PLUS după rezultatele la prezidențiale 2019

Dan Barna
Dan Barna

Presa hashtag anunță război în alianță după rezultatele la prezidențiale 2019.

PLUS a pregătit din vreme mai multe scenarii pentru situația în care Dan Barna intră sau nu în turul doi, au declarat surse din partid pentru G4Media.ro. În situația în care candidatul USR/ PLUS a pierdut competiția cu Viorica Dăncilă iar candidatul PSD a intrat în turul doi, PLUS pregătește să inițieze încă din seara de duminică, imediat după anunțarea primelor estimări, începând cu orele 21.30, o consultare cu filialele partidului.

Una din variantele de discuție este preluarea lidership-ului Alianței de către PLUS, sub forma unei fuziuni între cele două partide. Cei de la PLUS iau în calcul și varianta consolidării Alianței USR/PLUS prin înscrierea ei la Tribunal.

Prezență vot

Prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale a fost, duminică, la nivel naţional, până la ora 21,00, de 47,66%, potrivit purtătorului de cuvânt al Biroului Electoral Central (BEC), Mircea Preoţescu. În mediul urban prezenţa la urne a fost de 48,54%, iar în mediul rural de 46,49%. Numărul total al alegătorilor care s-au prezentat la urne, până la ora 21,00, a fost de 8.683.112, dintre care 5.056.941 - în mediul urban şi 3.626.171 - în mediul rural.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel