Premieră X FACTOR 2021. Loredana Groza: Universul mi-a răspuns și mi-a trimis ce nici măcar nu visam!

Loredana Groza la X Factor
Loredana Groza la X Factor

Cel de-al zecelea sezon X Factor începe în forță.

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei sunt pregătiți să deschidă un sezon de colecție cu o doză dublă de emoție, luni, 6 septembrie, și vineri, 10 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1.

Așadar, emoția este la înălțime în cel de-al zecelea sezon X Factor, care va avea o dublă premieră pe 6 și 10 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1. Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă.

„Sezonul zece a fost intens și neașteptat! Universul mi-a răspuns și mi-a trimis ce nici măcar nu visam!”, a spus încântată Loredana Groza, în timp ce Florin Ristei a creat deja ”portretul robot” pentru un câștigătorul de X Factor. „Nu trebuie doar să cânți perfect sau doar să arăți foarte bine, trebuie să fie un pachet pe care atunci când îl vede omul la televizor să scoată telefonul și să te voteze”, consideră juratul. 

Ștefan Bănică, juratul sub mentoratul căruia Andrada Precup a câștigat X Factor 9, și-ar dori să poată din nou influența cariera unui viitor muzician de succes. „Nu e un concurs pentru mine, important e ca cel care câștigă alături de mine să își amintească peste ani de chestia asta și să poată spune că și eu am avut o oarecare influență asupra carierei sale. M-ar bucura mult mai mult acest lucru”, a spus Ștefan Bănică.

La rândul său, Delia este uimită de concurenții de anul acesta și de prestațiile lor. „Foarte mulți mi-au plăcut anul acesta în audiții, dar din păcate nu îi pot avea pe toți, așa sunt regulile... O să aflați și voi în curând!”, a spus jurata X Factor. 

De zece ani, Răzvan și Dani, gazdele emisiunii, au străbătut țara în lung și în lat pentru a căuta factorul X și au reușit să găsească de fiecare dată acele prezențe care au făcut istorie. În 2021, Răzvan și Dani sunt hotărâți să deschidă noi porți și, mai mult, au pregătit și surprize, atât pentru cei de acasă, cât și pentru jurații  Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei. Care sunt acestea și cum vor reacționa cei patru jurați, cei de acasă pot afla începând de luni, 6 septembrie și vineri, 10 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, când X Factor sezonul 10 se va vedea în doză dublă de emoție. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel