Prefectul de Iași, Romeo Olteanu, accident rutier. Era băut, spun surse din Poliție

Prefectul judeţului Iaşi, Romeo Olteanu, a rămas fără permis de conducere după ce a fost implicat într-un accident rutier, duminică seară, în Iaşi. Surse din cadrul Poliţiei spun că Romeo Olteanu se afla sub influenţa alcoolului.

Prefectul Romeo Olteanu se deplasa, duminică seară, la volanul maşinii instituţiei, marca Volkswagen Touareg, pe strada Sărărie din municipiul Iaşi, el intenţionând să ajungă la stadion, pentru a asista la meciul de fotbal CSMS Iaşi - Petrolul Ploieşti din Liga I.

Potrivit prefectului de Iaşi, în momentul în care intrase într-o depăşire, de pe o stradă lăturalnică a ieşit un autoturism BMW, al cărui şofer nu s-a asigurat, cele două maşini ciocnindu-se.

În urma impactului, maşina în care se afla prefectul a ricoşat într-un alt autoturism Logan. Cele trei maşini au fost parţial avariate, însă nicio persoană nu a fost rănită, scrie Mediafax.

"N-am apucat să frânez, mi-a ieşit în cale o altă maşină de pe o stradă lăturalnică. Şoferul avea semnul «Stop», trebuia să aştepte", a declarat presei prefectul judeţului Iaşi, Romeo Olteanu.

Şoferul autoturismului BMW a susţinut că prefectul conducea cu viteză şi că el s-a asigurat înainte de a intra pe strada principală.

Cei trei şoferi implicaţi în accident au fost duşi la sediul Poliţiei Rutiere, pentru a fi testaţi cu aparatul alcoolscopic.

Surse din cadrul Poliţiei au declarat că prefectul de Iaşi avea o alcoolemie de 0,32 la mie în aerul expirat. La ieşirea din sediul Poliţiei, prefectul a negat că ar fi consumat alcool, el precizând: "Eu nu beau niciodată".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel