Predoiu îi dă replica lui Băsescu, după reproșul că a pierdut alegerile

predoiu
predoiu

Fostul ministru al Justiției, Cătălin Predoiu, a comentat, luni seara,  afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu la adresa sa, apreciind că, în condiţiile în care a candidat el la Parlament - cu notorietate zero şi campanie făcută sâmbăta şi duminica -, nici Traian Băsescu nu ar fi câştigat.

"În condiţiile în care am candidat eu, nici domnul preşedinte nu câştiga alegerile. Acolo s-au făcut anumite maşinaţiuni pe care eu am refuzat să le fac: mita electorală. Pe de altă parte, n-a fost chiar un eşec. Am luat vreo 9.700 de voturi, lipsindu-mi vreo 200 de voturi, în condiţiile în care în alte colegii s-a intrat cu 3-3.500 de voturi. Atunci, în 2008, cu notorietatea zero pe care o aveam, cu campanie electorală făcută sâmbătă şi duminică, pentru că în rest am stat la minister, atât am luat, 9.700 de voturi", a declarat Cătălin Predoiu.

 În privinţa candidaturii la alegerile prezidenţiale din 2014, Cătălin Predoiu a dezminţit informaţiile, însă a afirmat că declaraţia preşedintelui nu este neapărat un reproş.

 Preşedintele Traian Băsescu a declarat, într-un interviu pentru "România Liberă", că nu crede că venirea fostului ministru al Justiţiei Cătălin Predoiu în PDL ar putea schimba imaginea partidului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel