EXCLUSIV  Predicție extraordinară pentru o ZODIE. BANII! Se întâmplă chiar săptămâna asta

foto: Pixabay
foto: Pixabay

Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, a realizat previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte, valabile pentru săptămâna 5-11 aprilie 2021.

"Banii! În casa a doua sunt trei planete... ce aș putea să mai spun? A intrat și Mercur acolo. Nu doar că veți vedea bani, cheltui și primi, ci veți și vorbi foarte multe despre bani. Cu familia, cu partenerul, planuri, conturi deschise la bancă, vreți să faceți economii, vreți să-i economisiți, să-i împărțiți pe categorii.

Toată săptămâna este despre cum aranjăm, unde punem banii, ce facem cu ei... banii!

Vor apărea multe tentații să știți, poate mulți veți și primi sume noi de bani sau veți obține negocieri. Vă doresc să se întâmple lucrul acesta. E important un lucru! Cu Jupiter - Saturn în casa a 12-a, e important să puneți bani albi pentru zile negre. Dacă o faceți, perfect!

Dacă nu ați făcut-o, știu, e greu, e o perioadă foarte grea, însă chiar și acei 5 lei puși o dată pe săptămână, pe lună, un 5 lei pe săptămână e un exemplu simplu, clasic pe care-l puteți mapa pe tot ce se întâmplă. 20 de lei pe lună, 10 luni pe an, faceți 200 de lei. Ăia 200 de lei îi aveți pentru un control la medic, efectiv ii aveți acolo. Trebuie doar puțină ambiție, puțină voință în acest sens și când faceți asta o să vedeți că aveți mai multă încredere în voi", le spune Daniela Simulescu nativilor sau celor cu ascendentul în Pești.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel