Preda: O formulă cu trei copreşedinţi şi şapte vicepreşedinţi este utilă pentru PDL

preda
preda

Cristian Preda a declarat la RFI că va propune la următoarea şedinţă CNC al PDL o formulă de triumvirat pentru conducerea partidului, cu trei copreşedinţi, secondaţi de şapte vicepreşedinţi.

"Eu am făcut deja un anunţ referitor la o solicitare pe care o voi face în CNC sâmbătă şi anume solicitarea de a alege trei copreşedinţi, dată fiind criza în care PDL se găseşte, cred că este utilă o formulă consensuală la vârf, un triumvirat, care să fie însoţit de şapte vicepreşedinţi, nu cum se întâmplă astăzi, sunt 15 vicepreşedinţi, patru prim-vicepreşedinţi, în fine, trei, că eu am demisionat, mai mulţi decât sunt în tot PPE-ul", a declarat   Preda.

Totodată, Preda consideră că intervenţia preşedintelui Traian Băsescu răspunde unei probleme foarte serioase, nevoia de a avea un partid de opoziţie solid în România. "Preşedintele vrea să descrie o problemă care e foarte serioasă. E vorba de credibilitatea partidului de opoziţie. Cred că ăsta este mesajul principal, e nevoie de un partid de opoziţie solid în România", a mai spus Preda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel