Președinție PNL: Ludovic Orban, scenariu negru pentru PSD: Vă asigur de asta

Liberalul Ludovic Orban a declarat, marţi, la Târgovişte, că vrea să candideze la şefia PNL nu pentru a se afla în treabă, ci pentru a aduce partidul pe primul loc în politica românească. 

Candidez la preşedinţia PNL nu ca să mă aflu în treabă, nu ca să mai adaug o funcţie în panoplia de funcţii pe care le-am avut de-a lungul timpului în PNL, candidez din necesitate, candidez pentru că ştiu că sunt unul dintre oamenii care poate oferi garanţia unei relansări a PNL. De asemenea, nu candidez să ridic partidul de la 18% la 22 sau 23%. Dragii mei, în momentul în care am hotărât să candidez la funcţia de preşedinte al PNL, m-am hotărât să candidez pentru a readuce PNL pe primul loc în politica românească, candidez pentru a garanta capacitatea PNL de a câştiga toate alegerile care vor urma de acum înainte, în special alegerile prezidenţiale, care sunt decisive pentru alegerile locale şi parlamentare care vor urma, a spus Ludovic Orban, potrivit Agerpres.

Acesta a făcut referire la actuala guvernare, numindu-i pe reprezentanţii PSD dracii roşii. 

La ora actuală, în România, cu cei care guvernează astăzi, cu dracii roşii, nu a votat decât 18% din populaţie. Avem capacitatea de a ne adresa tuturor celorlalţi, care nu vor un stat condus de vătafi, care nu vor să fie slugi la cei care împart pomeni şi diferite categorii de ajutoare, a mai spus Orban. 

Ludovic Orban a fost prezent, marţi, la Comitetul de Coordonare Judeţean al PNL Dâmboviţa, for în cadrul căruia se alege conducerea organizaţiei. Preşedintele interimar al PNL Dâmboviţa, deputatul Cezar Preda, nu a mai candidat pentru un nou mandat. Candidaţii sunt senatorul Iancu Caracota, Marius Caraveţeanu - primar al oraşului Răcari, Sorin Davidescu - purtătorul de cuvânt al PNL Dâmboviţa şi Ciprian Preduţ. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel