Prahova: Fetița dispărută a fost găsită

 Fetiţa de doi ani care a dispărut, joi seară, în zona din comuna Dumbrava, sat Zănoaga, a fost găsită, după mai multe ore de căutări, la o distanţă de aproximativ un kilometru de casă, aceasta urmând să fie consultată medical pentru a se stabili dacă starea ei este bună. 

 Fetiţa de doi ani care a dispărut, joi seară, în zona pădurii din comuna Dumbrava, sat Zănoaga, a fost dusă la spital în urma investigaţiilor medicale, aceasta având o uşoară hipotermie. 

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, George Duţă, a informat că micuţa în vârstă de doi ani şi şapte luni avea o uşoară hipotermie, având o temperatură a corpului de 35,1 grade Celsius, ea fiind transportată la Spitalul de Pediatrie Ploieşti. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, o femeie a sunat la 112 şi a anunţat că fetiţa acesteia, în vârstă de doi ani, a dispărut în pădure. 

Femeia a povestit că s-a certat cu concubinul său şi a plecat de acasă cu fetiţa, iar ulterior s-a întors cu intenţia de a lua ceva din locuinţa aflată lângă pădure, lăsând-o în acest timp pe micuţă în apropiere împreună cu trei căţei ai familiei. 

Când s-a întors, ea nu a mai găsit copilul şi a cerut ajutorul autorităţilor. 

La căutări au participat poliţişti, pompieri, jandarmi, localnici, pădurarul şi un câine de urmă, autorităţile intenţionând că folosească şi un elicopter cu termoviziune al MAI, a cărui intervenţie nu a mai fost necesară, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel