Protestatarii din Ploiești vor DEMISIA politicienilor

Peste o sută de persoane, în majoritate tineri, au protestat, vineri seară, în centrul municipiului Ploieşti împotriva politicienilor, manifestanţii cerând libertate şi stoparea corupţiei.

Manifestanţii s-au adunat în faţa Palatului Administrativ, lângă Monumentul eroilor, unde au continuat să aprindă lumânări în memoria victimelor din clubul Colectiv şi să scandeze lozinci împotriva politicienilor. Protestatarii au afişat steagul naţional şi pancarte cu mesaje precum "Nu plecăm până nu plecaţi", "Noi suntem generaţia care nu tace" şi au strigat "Toate partidele, aceeaşi mizerie", "Noi de-aici nu plecăm, nu plecăm acasă, până nu vom câştiga libertatea noastră" şi "România, ţara mea, nu vă bateţi joc de ea", potrivit Agerpres. 

De asemenea, manifestanţii au afişat pe Monumentul eroilor un anunţ cu privire la un mare marş care va avea loc duminică în municipiul Ploieşti. Măsurile de siguranţă în zonă au fost asigurate de jandarmi. Aceasta a fost a patra seară în care la Ploieşti au fost organizate manifestări în urma incendiului din clubul Colectiv, după ce marţi peste 1.500 de tineri au participat la un marş autorizat în memoria victimelor, aprobarea fiind obţinută de un tânăr de 18 ani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel