Poza cu Kim Jong Un 'mort' devenită VIRALĂ. Informații contradictorii despre starea dictatorului

Unele agenții de presă din Asia au anunțat decesul dictatorului nord-coreean Kim Jong-Un. Informația nu a putut fi confirmată însă de surse din Coreea de Sud ori surse oficiale.

Pe de altă parte alte agenții internaționale anunță că liderul nord-coreean Kim Jong-Un se află „în stare vegetativă”. Conform unor surse citate de publicaţia japoneză Shukan Gendai, Kim Jong-Un, în vârstă de 36 de ani, este în "stare vegetativă".

Informațiile sunt așadar contradictorii.

Mediafax amintește că regimul comunist din China a trimis o echipă de experți medicali în Coreea de Nord, pentru a-l consulta pe Kim Jong-Un, pe fondul unor informaţii neconfirmate despre starea de sănătate a liderului nord-coreean.

Ziarul online Daily NK din Coreea de Sud, specializat în ştiri din Coreea de Nord şi gestionat în principal de transfugi nord-coreeni, a anunțat că Kim a fost supus tratamentului după o procedură asupra sistemului cardiovascular la 12 aprilie.

Un raport CNN a aruncat în aer opinia publică în urmă cu 5 zile. Jurnaliștii americani anunțau atunci că Kim Jong-Un este „în stare critică” ca urmare a operației pe cord.

Cu toate că informațiile sunt contradictorii și până la date oficiale e necesară prudența, „dispariția” lui Kim Jong-Un a reprezentat un puternic subiect de fake-news.

Pe internet au apărut mai multe fotografii în care se suține că apare trupul neînsuflețit al lui Kim Jong-Un. Însă majoritatea acestor fotografii, neclare, sunt de la funeraliile tatăului actualului lider nord-coreean, Kim Jong-Il ori sunt editate.

Un exemplu de astfel de poză devenită virală:


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel