Poveste de dragoste inedită. O femeie are un soţ de ... 600 de ani

Jodi Rose, asutraliancă la origini, s-a căsătorit cu un pod din Franţa, vechi de 600 de ani
Jodi Rose, asutraliancă la origini, s-a căsătorit cu un pod din Franţa, vechi de 600 de ani

O australiancă a decis să spună adio burlăciei şi să se căsătorească. Numai că alegerea nu este chiar una convenţională. Jodi Rose, din Sydney, s-a căsătorit cu Le Pont du Diable ("Podul diavolului"), pe râul Tech din Ceret, în sudul Franței în anul 2013. Podul are vârsta de 600 de ani, iar la ceremonia bizară au participat 14 persoane, potrivit observator.tv. 

Ea s-a îndrăgostit de structura de piatră a podului construit în secolul al 14-lea, în timp ce călătorea prin țară. A hotărât să se căsătorească cu obiectivul turistic la scurt timp după, menţionează sursa citată. 

O femeie s-a căsătorit cu un pod vechi de 600 de ani

 

La ceremonie au participat 14 persoane şi nunta a fost binecuvântată de primarul orașului Saint-Jean-de-Fos.

"Eram într-adevăr emoţionată ... m-am simțit ca o mireasă. Am purtat şi o rochie de prinţesă", a declarat ea recent. Jodi încă mai poartă cu mândrie inelul de nuntă, iar o versiune personalizată, mai mare, făcută pentru pod, este așezată pe structură.

Scriind pe blogul ei despre experienţa prin care a trecut, doamna Rose a spus ca a călătorit lumea în timp ce înregistra un proiect muzical care de altfel implica tot poduri. Atunci a decisă că podul Le Pont du Diable este „alesul”.

”Deși îi respect pe cei care manifestă sentimente romantice și dorințe sexuale față de obiecte, în cazul meu e vorba de o relație simbolică, de o viziune păgână, animistă asupra vibrației spirituale care cuprinde întreaga lume” a scris aceasta. ”El înțelege că eu mai iubesc și alte poduri și alți bărbați , dar și că dragostea noastră depășește capriciile vieții", a conchis australianca. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel