Poveste amoroasă cu potențial de a zgudui Cabinetul Cameron

David-Cameron
David-Cameron

O știre din Daily Mail atrage atenția asupra unei relații amoroase secretă care are potențialul de a zgudui cabinetul condus de David Cameron, dacă identitățile părților ar fi dezvăluite. Scandalul care se va isca pe scena politică ar fi unul uriaș. Daily Mail nu a putut oferi identitatea persoanelor, însă sunt persoane de vârstă mijlocie, a căror relația s-a încheiat. Chiar David Cameron a fost uluit când a aflat identitatea celor doi și și-a dat seama imediat de importanța poveștii. "Niciunul dintre noi nu a putut să creadă când am auzit", a spus o sursă apropiată lui Cameron. 

"Această informație este dinamită. Niciunul dintre noi nu a putut să creadă când am auzit prima oară. Apoi am spus 'Ce dezastru!'", a spus sursa menționată. A adăugat că, pe lângă implicațiile politice, dezvăluirea va afecta părțile inocente, nevinovate. Dacă relația ar fi dezvăluită ar cauza o surpriză publică la fel de mare precum cea cauzată de relația dintre John Major și Edwina Currie, care a fost recunoscută după două decenii, în 2002.

Cabinetul condus de D. Cameron este zguduit de scandaluri sexuale. Deputatul conservator Nigel Evans a fost acuzat, în urmă cu câteva săptămâni, că a violat un bărbat și a agresat sexual un altul între 2009 și 2013, acuzații despre care deputatul spune că sunt complet false.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel