Posturi comisar european. Viorica Dăncilă, despre Dacian Cioloș și Dan Barna: Încă nu au înțeles

Dacian Cioloș-Dan Barna
Dacian Cioloș-Dan Barna

Viorica Dăncilă i-a transmis, vineri, lui Dacian Cioloș că ar trebui să facă o analiză a mandatului său de comisar european, înainte de a critica actualele propuneri.

Declarațiile au loc în contextul în care liderii USR-PLUS au criticat propunerile PSD pentru comisar european.

„Domnul Cioloș să-și facă o analiză a activității când a fost comisar european pe Agricultură și Dezvoltare rurală, să vadă cum a gestionat acest portofoliu și care au fost beneficiile pentru România. Și, atunci, o să le răspund și eu domnului Cioloș și domnului Barna. Cred că aceste lucruri ne fac rău. Dânșii încă nu au înțeles că lupta trebuie să fie politică aici, în România, și că nu trebuie să o externalizăm. Acest lucru aduce o imagine negativă pentru România", a spus, vineri, Viorica Dăncilă.

„Dacă, într-adevăr, sunt buni români și vor să avem o imagine bună pe plan extern, să vină pe luptă politică, aici, în țară, nu pe posturile de comisar”, a subliniat Viorica Dăncilă.

Președintele PLUS Dacian Cioloș și liderul USR Dan Barna au scris, pe Facebook, că propunerile Guvernului pentru postul de comisar european, Dan Nica și Rovana Plumb, nu sunt potrivite pentru că nu ar respecta rigorile de integritate ale funcției de comisar european

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel