Posibil atac extremist la Moscova. Ambasada americană în Rusia avertizează

Foto: Pexels
Foto: Pexels

Ambasada SUA avertizează asupra unui posibil atac extremist iminent la Moscova, relatează Reuters. 

Ambasada Statelor Unite ale Americii în Rusia a emis un avertisment pentru cetățenii americani, sfătuindu-i să evite adunările mari din Moscova, pe fondul unor informații privind planuri iminente ale unor grupări extremiste de a lansa atacuri.

Ambasada, care a cerut în repetate rânduri tuturor cetățenilor americani să părăsească imediat Rusia, nu a oferit detalii suplimentare despre natura amenințării, dar a recomandat oamenilor să evite aglomerările și să fie atenți la împrejurimi.

"Ambasada monitorizează informații potrivit cărora extremiștii plănuiesc atacuri iminente asupra unor adunări mari din Moscova, inclusiv concerte. Cetățenii americani sunt sfătuiți să evite adunările mari în următoarele 48 de ore", a transmis ambasada într-un mesaj postat pe site-ul său web.

Războiul din Ucraina a declanșat cea mai profundă criză din relațiile Rusiei cu Occidentul de la Criza rachetelor cubaneze din 1962. Președintele rus Vladimir Putin a avertizat că Vestul riscă să provoace un război nuclear dacă trimite trupe să lupte în Ucraina.

Kremlinul susține că relațiile cu Statele Unite nu au fost niciodată mai proaste și afirmă că Statele Unite luptă împotriva Rusiei prin sprijinul acordat Ucrainei cu bani, arme și informații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel