Port Vale FC a negat că starul pop Robbie Williams se pregătește să cumpere clubul de fotbal

Sursa Foto: FreePik
Sursa Foto: FreePik

Se vehicula că Williams, în vârstă de 49 de ani, plănuia să preia echipa din League One, călcând pe urmele lui Ryan Reynolds și Rob McElhenney, care au cumpărat Wrexham FC în 2020.

Se vehicula că Williams, în vârstă de 49 de ani, plănuia să preia echipa din League One, călcând pe urmele lui Ryan Reynolds și Rob McElhenney, care au cumpărat Wrexham FC în 2020 - tranzacția fiind finalizată în anul următor.

Cântărețul ar fi un fan de-o viață al echipei din Stoke-on-Trent, dar dedicarea sa față de echipă nu a mers până la o ofertă de conducere, a declarat clubul.

Williams a urmărit la sfârșitul săptămânii trecute meciul de la Port Vale

"Suntem conștienți de știrile 'exclusive' apărute în mai multe agenții de presă naționale în cursul nopții și dorim să clarificăm următoarele: Robbie Williams nu a făcut o ofertă de cumpărare a clubului de fotbal Port Vale și nu au existat discuții cu privire la acest lucru", se arată într-un comunicat.

În declarație se spune că actualul proprietar al clubului, femeia de afaceri Carol Shanahan, colaborează cu Williams "cu intenția ca tot ceea ce a fost livrat să fie în cel mai bun interes al Port Vale Football Club", dar familia Shanahan rămâne "pe deplin angajată" în rolul său.

Williams a urmărit la sfârșitul săptămânii trecute meciul de la Port Vale, unde acesta a devenit președinte al clubului.

Echipa se află în prezent pe locul 20 în League One și a pierdut sâmbătă cu 1-0 acasă cu Portsmouth, conform Sky News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel