Popești Leordeni, după ploaie. Imaginile groazei

Popești Leordeni devine un calvar pentru oameni atunci când plouă sau ninge. Și nu trebuie să plouă multe ore pentru ca străzile să se transforme într-un lac de acumulare.

O demonstrează câteva fotografii postate de un locuitor din Popești Leordeni care povestește prin ce calvar trec oamenii la o simplă ploaie.

"Azi e vineri. Pentru unii e ultima zi lucrătoare a săptămânii, pentru alții e zi de maslu -la biserică, pentru alții e o zi în care se merge la școală, la dans la... Sunt și oameni pentru care vineri, cea de azi – în special – reprezintă momentul în care ești prizonier în propria casă. Fii-miu, cel puțin, a fost în "arest" forțat, la domiciliu!

Dimineață mi-am îmbrăcat juniorul pentru a-l duce spre stația de metrou. Ca de obicei, sarcina i-a revenit soției ( au drum comun!). Din păcate, după nici 10 minute au revenit în casă. Pur și simplu nu au avut cum să treacă spre stația de metrou. De ce? Strada Drumul Fermei este, la Nr 69, ca de obicei când plouă, transformată într-un mic lac de acumulare.

Cum nu avem mașină personală, am încercat să găsim un Taxi. Nici încercările în această direcție nu au fost mai spornice, așa că ne-am lăsat păgubași: soția a pierdut o zi de muncă ( firește și bănuții aferenți!), iar juniorul o zi de școală... Contează asta pentru factorul din administrația locală? Nu!

Cât privește recuperarea prejudiciului adus ( în special copilului – prin pierderea orelor de studiu!) nici nu se mai pune problema să găsim vinovați. Pentru că răspunsul primarului îl știu de acum 3 luni: "cine v-a pus să cumpărați casă aici?", scrie Ovidiu Ciutescu pe blogul său.

Popești Leordeni este un oraș în județul Ilfov unde tinerii au început să-și cumpere locuințe datorită prețului extrem de mic. O garsonieră poate fi cumpărată și cu 22.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel