Ponta: Tot ce spune Igaş e o prostie

ponta
ponta

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a răspuns vineri ministrului Traian Igaş, care a interpretat afirmaţiile lui Radu Mazăre despre strategia pe turism ca o promvare a drogurilor şi prostituţiei, considerând că tot ce spune democrat-liberalul sunt prostii.

"O prostie, ca tot ce spune Igaş de obicei", a fost comentariul lui Ponta despre afirmaţiile lui Igaş. "Nu cred că trebuie să înţeleagă Igaş ceva. Eu sunt om al legii, când se încalcă legea nu trebuie să vină Igaş să ne spună ce spune legea. Igaş, dacă ar fi interesat de lucruri importante, ar vedea că în acest moment, în România, problema siguranţei personale, ceea ce se întâmplă pe străzi, în casele oamenilor, e problema poate numărul unu, a trecut înaintea sănătăţii şi a educaţiei.

Îmi doresc foarte tare când vom avea un ministru de Interne să discutăm de problema siguranţei naţionale, nu de atacurile lui Igaş contra lui Mazăre. Radu Mazăre e un primar foarte bun, cred că face cât poate de mult pentru oraşul pe care-l conduce, dacă lui Igaş nu-i place, să vină să candideze la Constanţa", a mai adăugat liderul PSD.

Întrebat dacă afirmaţiile lui Mazăre pot fi interpretate în sensul în care a făcut-o ministrul de Interne, Ponta a răspuns că nu.

Ministrul de Interne, Traian Igaş, a comentat, vineri, propunerea social-democratului Radu Mazăre privind promovarea turismului fără constrângeri, afirmând că edilul constănţean vrea să promoveze drogurile şi prostituţia pe litoral, relateaza newsin.

Igaş a afirmat că, probabil, Mazăre s-a gândit şi la şeful său de partid, Victor Ponta, "care este foarte nefericit", când a venit cu această propunere.

"S-a gândit şi la domnul Ponta, care este foarte nefericit, să încerce să-l facă mai puţin fericit, oferindu-i droguri, oferindu-i ţigări probabil cu anumit conţinut de substanţe pe care noi încercăm să-l combatem zi de zi, cu un conţinut de etnobotanice", a afirmat Igaş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel