Ponta: Sunt îngrijorat. Văd un joc politic la Traian Băsescu

Victor Ponta 3
Victor Ponta 3

Premierul Victor Ponta se arată îngrijorat cu privire la "jocul politic" al președintelui Traian Băsescu. El subliniază că președintele are ieșiri extrem de neserioase. Premierul atrage atenția și asupra apropiaților lui Traian Băsescu, care vorbesc despre cum au acționat Serviciile Secrete.

Condiția lui Traian Băsescu, fără a menționa dacă îl acceptă pe Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor, este ca premierul Victor Ponta să asigure interimatul timp de 45 de zile. Motivul este încheierea privatizării CFR Marfă. Premierul subliniază, la Antena 3, că "Pe mine nu m-a surprins. M-am văzut și aseară cu domnul Traian Băsescu, am vorbit și azi cu el. Văd un joc politic la Traian Băsescu și sunt puțin îngrijorat, pentru că văd ieșiri extrem de neserioase".

Premierul a precizat că nu are nicio logică ideea potrivit căreia el ar trebui să asigure interimatul 45 de zile pentru a încheia privatizarea CFR Marfă, când termenul de plată este de 60 de zile de la încheierea contractului. Victor Ponta a subliniat că dacă președintele se gândește să-i facă "un dosar, nu ar fi singurul".

Cu privire la diferitele păreri venite din partea unor apropiați ai președintelui, despre aducerea teroristului numărul 1 al României, premierul a spus: "Patru indivizi, care și-au băut cafeaua cu domnul Băsescu, care nu au atribuții legale, ne spun cum au funcționat Serviciile secrete". El a adăugat că "bomboana" este Elena Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel