Ponta, sfat pentru PNL și USR: Reţetă de succes!

Victor Ponta FOTO AGERPRES
Victor Ponta FOTO AGERPRES

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, susţine că îşi doreşte un guvern de centru-stânga și le-a transmis și un sfat celor din PNL şi USR.

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, susţine că îşi doreşte un guvern de centru-stânga, dar consideră că cele două partide de dreapta, PNL şi USR, pot să încerce reţeta de succes a USL, în cazul în care grupul din jurul Vioricăi Dăncilă - şi ea însăşi - va duce până în prăpastie Guvernul, PSD şi votul din decembrie.

"Eu îmi doresc şi militez pentru un guvern de centru-stânga pentru că sunt social-democrat şi cred în buna guvernare din anii 2001-2004 şi 2012-2015! Dacă însă grupul din jurul Vioricăi Dăncilă (şi ea însăşi) va duce până în prăpastie Guvernul, PSD şi votul din decembrie 2016 - atunci cele două partide de dreapta (PNL şi USR) pot să încerce reţeta de succes a USL 2012 - dacă pot şi dacă vor!", a scris Ponta, joi, pe Facebook.

În opinia sa, nu există altă variantă "realistă" de conducere a ţării până la alegerile parlamentare. "Noi suntem Pro România şi vom fi constructivi - pentru că ţinem cu România!", a adăugat Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel