Ponta îi trimite luni lui Băsescu noua propunere pentru Transporturi

Victor Ponta
Victor Ponta

Premierul Victor Ponta susține că noua propunere pentru funcția de ministru al Transporturilor va fi transmisă, luni dimineața, președintelui României, Traian Băsescu, după ce Biroul Politic Național al PNL va alege înlocuitorul lui Ovidiu Silaghi.

”Vrem să avem un ministru al Transporturilor care să se ocupe direct de toate lucrurile astea”, a spus Victor Ponta, ministru interimar al Transporturilor, aflat în inspecţie pe centura Capitalei împreună cu primarul Sorin Oprescu și ministrul Marilor Proiecte, Dan Șova.

Șeful Guvernului a precizat că va trimite Președinției noua propunere, luni dimineața, înainte de a-și începe vizita oficială la Chișinău.

Președintele Partidului Național Liberal, Crin Antonescu, a declarat, miercuri seara, la Realitatea Tv, că noua propunere este un lider politic liberal, el infirmând totodată fiecare dintre numele vehiculate de presă. Despre succesorul lui Relu Fenechiu, Antonescu a mai precizat că acesta nu are niciun fel de problemă cu Justiția. El a exclus un troc între ministere, dar și cedarea portofoliului Transporturilor către PSD.

Președintele Traian Băsescu urma să se pronunțe, pe 23 august, cu privire la numirea lui Ovidiu Silaghi în funcția de ministru al Transporturilor. Silaghi ș-a retras candidatura după ce DNA, cu trei zile înaintea deciziei șefului statului, l-a acuzat pe liberal de trafic de influență și luare de mită. Cercetarea penală vine ca urmare a denunțului făcut de omul de afaceri Nelu Iordache, administratorul Romstrade condamnat la închisoare în decembrie 2012 pentru deturnare de fonduri ale CNADNR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel