Ponta îi răspunde lui Băsescu

basescu ponta
basescu ponta

Premierul Victor Ponta răspunde atacului prezidențial. Primul ministru a declarat, la Antena 3, că guvernează fără să țină cont de zgomotele din tribună. 

Premierul Victor Ponta a delclarat că "Împotriva voinței lui, Traian Băsescu a trebuit să mă numească de două ori prim-ministru. Guvernul actual nu are nicio obligație față de Traian Băsescu, ci față de cei care ne-au votat și care nu ne-au votat și ei mă vor judeca în 2016 cât am făcut și cât n-am făcut".

El a adăugat că guvernează luptându-se "cu un sistem venit înainte de '89". Premierul a subliniat că această guvernare continuă fără a ține cont de zgomotele din tribună- declarațiile lui Traian Băsescu. Premierul a dat și un exemplu în acest sens: "Domnul Băsescu i-a spus doamnei Mănescu să se ocupe de orice autostradă, dar autostrada este la domnul Șova. Când vor fi lucruri serioase o să răspund".

Punctul coabitării

Premierul a subliniat că există o colaborare instituțională cu Președinția și nu o coabitare cu Traian Băsescu.

Întrebat de Mihai Gâdea dacă din punctul lui de vedere doar Traian Băsescu ar trebui să răspundă pentru faptele lui după mandat sau toți cei din jurul lui, premierul a spus că președintele "este exponentul unui sistem care a asuprit România, motiv pentru care îmi doresc ca toți cei care au încălcat legea să plătească".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel