Ponta îi dă dreptate lui Voiculescu în războiul cu Antonescu

voiculescu ponta
voiculescu ponta

Premierul Victor Ponta crede că ipoteza lui Crin Antonescu - despre oameni influenți în Servicii care pun presiune pentru ca liderul PSD să fie președintele țării - îi aparține senatorului Sorin Roșca Stănescu. La fel ca Dan Voiculescu, Ponta spune că disensiunile dintre președintele fondator al PC al și liderul liberal au avut un rezultat bun, pentru că Antonescu și-a reconfirmat poziția față de Traian Băsescu.

Întrebat dacă există persoane cu influență în serviciile secrete care îl vor președinte, Victor Ponta a răspuns: ”Cred că era  de la Sorin Roșca Stănescu povestea asta. Credeam că nu mai crede în poveștile astea, că l-a dat afară”.

Ponta nu este de acord cu catalogarea lui Daniel Constantin drept ”subordonatul său”, precizând că o astfel de exprimare din partea lui Antonescu este ”total nefericită și incorectă la adresa lui Daniel. Dar s-au împăcat”.

Dan Voiculescu s-a bucurat, duminică, după ce Crin Antonescu, răspunzând la atacurile sale, a reiterat ferm că nu există o apropiere între el și Traian Băsescu. Ponta este de aceeași părere și crede că era necesară o asemenea ieșire din partea lui Antonescu.  ”S-a ridicat o problemă esențială vis-a-vis de USL: dacă și-a schimbat (Crin Antonescu - n.r) poziția față de Traian Băsescu, dacă au devenit mai apropiați. A fost foarte clar Antonescu” că nu poate fi vorba de așa ceva, a spus Ponta. ”A fost necesar, ultima perioadă a creat confuzie”, a punctat el.

Premierul a fost întrebat dacă Dan Voiculescu avea dreptate când vorbea despre acțiuni ”imorale” și ”jigniri” ale liberalilor în relația cu partenerii din USL, dar a răspuns că preferă să nu comenteze.

”Ţinând seama că, în urma cu doar câteva zile, domnul Antonescu răspundea bezelelor pe care i le trimitea Traian Basescu spunând că 'în politică nu spui niciodată niciodată', vreau să remarc şi să salut repoziţionarea fermă a preşedintelui PNL”, scria Dan Voiculescu pe blogul său, după ce Antonescu a respins orice posibilă colaborare cu Băsescu, ca răspuns la acuzațiile conservatorului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel