Ponta consideră că Băsescu și Udrea au prins curaj

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, în ședința BPN al PSD că președintele Traian Băsescu și deputatul Elena Udrea au prins curaj, amăgindu-se cu faptul că românii au uitat ceea ce s-a întâmplat în guvernarea PDL și bazându-se încă pe un regim și sistem puternic.

"Traian Băsescu și doamna Udrea au prins curaj. Ei iarăși cred că lumea a uitat cine a tăiat pensiile și salariile, cine i-a furat atâția ani pe oameni. Au încă un regim și un sistem puternic, cu propaganda, cu oameni cu bani care vor să îi ajute să rămână la putere. Ei sunt adversarii noștri și noi cu ei ne luptăm. Avem nevoie de toate forțele și de toți aliații. Cred că se poate să rămânem în relații bune inclusiv cu liberalii fiindcă, după 25 mai, eu cred vom fi din nou împreună",‬ a declarat Victor ‪‎Ponta‬ în ședința BPN al ‪‎PSD.

Președintele Traian Băsescu, aflat luni la Adevărul Live, a analizat posibilii candidați pentru alegerile prezidențiale de la sfârșitul anului 2014, vorbind inclusiv de deputat Elena Udrea, proaspăt înscrisă în PMP. "Cred că Elena Udrea poate să-l bată pe domnul Ponta, fizic, dacă e nevoie, dar în alegeri nu-mi dau seama cât ar putea să facă și cât ar putea să crească. 

Și deputatul Elena Udrea, la mitingul PMP organizat sâmbătă în Capitală, l-a atacat pe premierul Ponta în legătură cu acciza suplimentară la combustibili, susținând că românii vor plăti cu toții pentru "că baronii locali ai PSD au nevoie de bani. Scaunul dlui Ponta îl țin tocmai aceștia. Victor Ponta este sub piciorul baronilor din teritoriu".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel