Ponta: Băsescu este primit la Washington pe furiş, pe uşa din dos, pe la servitori

ponta
ponta

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat marţi că şeful statului se află într-o vizită în SUA "pe furiş", şi este primit la Washington pe uşa din dos, "pe la servitori".

"E foarte bine când un preşedinte al României merge la Washington, este foarte bine că suntem un partener stategic al SUA, şi opoziţia susţine acest lucru. Este foarte rău când un preşedinte al României se duce pe furiş, neştiind cu cine se întâlneşte, ce discută, de ce s-a dus până acolo. Îmi doresc foarte mult ca preşedintele României, indiferent cum îl cheamă, să fie primit oficial pentru că în România va fi scutul antirachetă american, suntem un partener important, îmi doresc ca preşedintele României să fie primit pe uşa din faţă, nu pe uşa din dos, pe la servitori, sau pe la personalul administrativ", a comentat liderul PSD pentru newsin.

Totuşi el a menţionat că deplasarea lui Băsescu în SUA ar putea fi una de succes dacă se întoarce cu un "calendar ferm" privind eliminarea vizelor pentru români, cu o serie de investiţii din partea firmelor americane în România. "Altfel, vizita dnului Băsescu în America va fi încă un element oarecum ruşinos în ceea ce înseamnă activitatea de politică externă a dnului Băsescu", a mai spus Ponta.

Citește și:

Este posibilă o întâlnire Băsescu-Obama. Vezi programul vizitei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel