Ponta ar fi încercat să intre în ALDE și să candideze la parlamentare. Declarație-șoc

Andrei Alexandru
Andrei Alexandru

Fostul premier Victor Ponta ar fi vrut să intre în ALDE și să candideze pe listele acestui partid la alegerile parlamentare. 

Răzvan Dumitrescu a transmis, în emisiunea ”Subiectiv” de la Antena 3, că Victor Ponta ar fi încercat o apropiere de Călin Popescu Tăriceanu. Fostul premier ar fi vrut să candideze pe listele ALDE și să aducă și alți oameni cu el.

Andrei Alexandru, fost purtător de cuvânt al preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, la acea vreme, a declarat, printr-o intervenție telefonică, la Antena 3: ”Aş putea să vă răspund cu o eschivă diplomatică, dar prefer să vă spun nu cometez. În calitatea mea de purtător de cuvânt al domnului Tăriceanu, am avut acces la o serie de informații strict confidențiale și am anumite obligaţii profesionale în acest sens. Probabil cea mai bună soluţie pentru dumneavoastră ar fi să îi întrebaţi pe domnul Ponta. L-ați putea întreba și pe domnul Tăriceanu, ceea ce l-ar pune în fața unei dileme: să păstreze sau nu confidențialitatea unei discuții private acum, când e limpede că se derulează un plan ocult, care pune în pericol stabilitatea coaliției PSD-ALDE, a Guvernului Grindeanu și, ca urmare, chiar stabilitatea politică a țării. Ați văzut că prima grijă a lui Daniel Constantin, care a părăsit premeditat și ostentativ ședința conducerii ALDE de duminică, a fost să se ducă imediat să se sfătuiască cu Victor Ponta, ceea ce spune multe. Eu cred că dl Ponta îl încurajează pe Daniel Constantin spre o aventură politică cu final nefericit pentru cei doi.”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel