Ponta, Antonescu și Băsescu, împreună de Ziua Națională

Ponta, Antonescu, Băsescu
Ponta, Antonescu, Băsescu

Ziua de 1 decembrie din acest an va reprezenta o premieră. Victor Ponta, Crin Antonescu și Traian Băsescu  vor sărbători Ziua Națională împreună, la parada de la Arcul de Triumf.

Este prima dată când cei trei participă la același eveniment de Ziua Națională. Anii trecuţi, liderii USL au mers la Alba Iulia, iar Traian Băsescu a petrecut chiar şi în străinătate, conform rtv.net.

Anul trecut, Traian Băsescu a fost huiduit la parada de la Arcul de Triumf. Asta după ce, în 2010, preşedintele nici măcar nu s-a aflat în ţară. Băsescu a plecat chiar de 1 decembrie într-o vizită oficială în Kazahstan, lipsind de la toate evenimentele. A făcut însă atunci o scurtă oprire în Afganistan pentru a se întâlni cu militarii români.

În 2011, liderii USL au participat la evenimentele de 1 Decembrie de la Alba Iulia, ocolind Capitala. Tot la Alba Iulia a sărbătorit Victor Ponta şi în 2010. Crin Antonescu, în schimb, spunea atunci că nu are niciun program stabilit şi va petrece acasă de Ziua Naţională. Anul acesta, însă, toţi trei vor fi prezenţi, în premieră, la parada organizată în Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel