Polițist împușcat. Asistentul de pe ambulanță, declarații șocante la România TV

Ambulanță
Ambulanță

Asistentul de pe ambulanța care a intervenit în cazul polițistului împușcat în județul Timiș a intervenit și în cazul bărbatului care l-a împușcat pe polițist. 

Asistentul de pe ambulanța care a intervenit imediat pentru acordarea primului ajutor medical în cazul polițistului împușcat a făcut declarații în direct la România TV despre trăirile pe care le-a avut. 

”Am ajuns la caz, pacientul nu avea puls, dar noi am făcut tehnica resuscitării pe care o facem la orice pacient. Nu avea nicio șansă. Nu avea puls. Nici dacă era cineva chiar lângă el. Mergem la diferite cazuri, dar acest caz ne-a șocat pe toți. Nu poți să execuți așa un om”, a declarat Octavian Benegui, asistentul de pe ambulanța care a intervenit, în direct la România TV. 

Același asistent medical a intervenit după aproximativ 48 de ore și la acordarea ajutorului medical în cazul interlopului care l-a împușcat pe polițist. 

”Te duci să salvezi un om și după 48 de ore te duci după criminal. I-am acordat îngrijiri medicale la fel ca oricărui pacient. Avea două plăgi împușcate. A pierdut sânge, dar nu a fost atinsă vreo arteră. Și dacă nu atinge nu pierde atât de mult sânge încât să îți poți pierde viața. Omul era cooperant, dar nu vorbea”, a mai precizat Octavian Benegui. 

Poliţistul Cristian Amariei, în vârstă de 43 de ani, a fost împuşcat mortal, duminică după-amiază, pe raza localităţii timişene Izvin, în timp ce se afla într-o misiune de prindere a unui tâlhar dat în urmărire. Marcel Lepa, ucigaşul poliţistului Cristian Amariei, a fost capturat de către poliţişti, marţi dimineaţa, în localitatea timişeană Remetea Mare, în urma activităţilor informativ-operative desfăşurate.

Vezi și: Poliţist împuşcat. Avocatul Poporului cere lămuriri IGPR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel