Poli, aproape de faliment: Fiscul din Timiş cere 20 de milioane de euro

marian_iancu-300x300
marian_iancu-300x300

Preşedintele clubului Poli Timişoara, Marian Iancu, este sigur că cineva urmăreşte desfiinţarea grupării bănăţene, după ce problemele pe care le are cu Fiscul local pun sub semnul întrebării participarea echipei în campionatul Ligii a II-a.

După rezolvarea tuturor problemelor fiscale şi acceptarea ideii că în sezonul 2011/2012 va juca în Liga a II-a, cu toate că a fost vicecampioana României în stagiunea trecută, Poli Timişoara se confruntă cu o nouă problemă: Fiscul impută grupării bănăţene peste 20 de milioane de euro, din cauză că jucătorii sunt angajaţi pe convenţii civile şi nu cu contracte de muncă.

"Sunt multe aberaţii, nu mai înţeleg nimic din ce se întâmplă. N-avem nicio obligaţie financiară sau fiscală. Dar Fiscul vrea să mă convingă, de o lună de zile, că Luchin e zugrav şi Goga e prelucrător prin aşchiere. Fiscul de pe plan local, nişte bezmetici, continuă să-mi spună lucrul ăsta, că nu sunt fotbalişti, ci oameni care trebuie încadraţi în câmpul muncii. Ei nu înţeleg că, pe baza legii sportului şi a codului fiscal, sunt plătiţi pe convenţii civile. Iese la iveală că un duşman mai mare decât FRF e Fiscul din Timişoara, care nu cred că e de capul lui, ci e condus de undeva din afară. Mai devreme sau mai târziu va ieşi la iveală cine vrea să desfiinţeze clubul", a declarat Marian Iancu la Analog TV.

"Clubul nu poate face transferuri, nu poate intra în competiţie, îi e blocată activitatea, pentru că nişte bezmetici au spus că fotbaliştii sunt muncitori la o uzină şi nu sunt plătiţi pe convenţii civile. Aşa e în toată ţara. Toţi fotbaliştii au convenţii civile. M-am cam săturat de dobitocenia lor, de interesele lor meschine ", a continuat oficialul grupării bănăţene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel