Podul de la Agigea, neterminat. 1 mai, trafic de coșmar pe litoral

 Traficul rutier pe Podul Agigea se va desfăşura în continuare pe două benzi până în data de 5 mai 2017, astfel că de 1 mai se anunță un trafic infernal pentru cei  care vor să ajungă în sudul litoralului. Deși există o rută alternativă, mult prea puțini șoferi o cunosc. 

Decizia a fost luată pentru că lucrările de montare a hidroizolaţiei pe acest pod sunt întârziate din cauza precipitaţiilor înregistrate săptămâna trecută, a anunţat, marţi, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România (CNAIR). 

Potrivit sursei citate, antreprenorul a solicitat prelungirea restricţiilor de trafic în vederea finalizării lucrărilor de montare hidroizolaţie şi aşternere covor asfaltic pentru perioada 28 aprilie - 5 mai, în condiţiile în care lucrările trebuiau să se finalizeze pe 27 aprilie. 

Compania recomandă ca rută alternativă Podul nou peste Canalul Dunăre - Marea Neagră (Podul Apolodor), care se află la o distanţă suplimentară de doar 2,8 kilometri. 

Ruta alternativă are următorul traseu: Nod rutier A4 (intersecţie cu DN 39, Agigea) - A4 (intrare port Constanţa Sud) - podul nou peste Canalul Dunăre - Marea Neagră - bretea acces la DN 39A- DN 39A- DN 39 (Eforie Nord - Agigea). 

În conformitate cu Proiectul Tehnic aprobat şi tehnologia de execuţie, începând cu data de 1 martie 2017, antreprenorul a reluat lucrările iniţiale de reabilitare a Podului de la Agigea, acesta fiind închis traficului pe jumătate de cale (sens Mangalia - Constanţa) pentru execuţia următoarelor lucrări: frezare asfalt, turnare beton de egalizare, montare parapet direcţional, înlocuire hidroizolaţie, turnare şi compactare asfalt, în perioada 1 - 27 aprilie 2017, relatează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel