PNTMM, nou partid pe scena politică. Primele declarații ale președintelui

S-a înființat un nou partid pe scena politică.

Un grup de national-taranisti a infiintat Partidul National Taranesc Maniu-Mihalache, prescurtat PNTMM, inregistrat in Registrul Partidelor Politice la pozitia nr. 136.

"Romanii au nevoie de un partid national-taranesc autentic. Naravurile care au napadit scena politica romaneasca actuala dovedesc cu prisosinta acest lucru. PNTMM cheama in randurile sale pe langa membrii fideli si simpatizantii lui Corneliu Coposu si ai PNTCD din anii 90 si pe toti cei care cred in valorile politice si modul de a face o altfel de politica si anume cea strict in interesul tarii si a cetateanului. Pilda inaintasilor, de a lupta toata viata fara compromisuri pentru cauza unei Romanii democratice si civilizate, incadrata in lumea libera euroatlantica a tarilor dezvoltate, merita si trebuie sa o urmam cu totii. PNTMM nu este un partid paseist, ci actioneaza politic pentru prezent si viitor, dar radacinile istorice eroice ale inaintasilor ne ajuta si ne obliga sa ducem lupta politica cu onoare si demnitate.

[citeste si]

PNTMM va lupta impotriva partidelor si structurilor de sorginte comunista si fesenista, care au facut rau tarii atat in anii 90 cat si in anii 2000 si care prin demagogie si populism nici acum si nici in viitor nu vor realiza nimic bun. Dorim sa vina intre noi si sa ne ajute cetatenii majoritari care, de regula, nu vin la vot, dintre care suntem convinsi ca cel mai apropiati de noi sunt cei care au votat pentru democratie si stat de drept in Romania la alegerile prezidentiale din 2014 si apoi au lipsit de la alegerile parlamentare din 2016, socotind ca nici un partid nu-i reprezinta. (...) Chemam in randurile noastre tineretul, in mod deosebit cel studentesc, infaptuirea scopurilor noastre politice de asigurare a libertatilor si drepturilor democratice si de a asigura sanse egale pentru toti fiind o garantie pentru implinirea lor viitoare profesionala si personala in Romania, nu in alte tari", a transmis Mihai Grigoriu, președintele partidului pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel