PNRR. Câciu, paralelă cu Spania şi Portugalia: Minciuni ale guvernanţilor români

Economistul Adrian Câciu face o comparaţie între modul în care ţări precum Spania sau Portugalia au gestionat redactara PNRR şi ce a făcut România.

"Portugalia a depus PNRR la 22 aprilie și a primit aprobarea pe 16 iunie(în mai puțin de 2 luni). Spania a depus PNRR pe 30 aprilie și a primit aprobarea pe 16 iunie(în mai puțin de 2 luni).

România a depus planul pe 31 mai... și tot ce au stiut guvernanții noștri a fost sa ceara prelungire pentru evaluarea planului de catre CE până în septembrie. Guvernanti care atunci când le spui ca greșesc și că sunt incompetenți, te sfidează și fac pe deștepții. Măi incompetenților, cum e mă când mințiți si spuneți ca 'toate țările primesc observații, este un proces normal...'?

Spania si Portugalia au deja planurile aprobate stimați mitomani. Și ca să mai povestesc de o minciună proferată de individul Ghinea Cristian să va spun câte state au publicat PNRR cu tot cu anexe: Afirmația sa este falsă. Alte 10 state europene au publicat atât planul, cât și anexele, iar alte 11 guverne au publicat integral planul.

Asta pentru că acest tupeist a spus ca doar România a publicat în integralitate PNRR, inclusiv anexele. Nici nu mai amintesc că afirmația lui Ghinea venea ca o scuză de copil slab de minte de genul: de aceea ati găsit erori că am publicat eu planul integral. Pe bune?", a scris economistul Adrian Câciu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel