PNL Mureş îl susţine pe Florin Cîţu la şefia partidului

Guvernul României
Guvernul României

Florin Cîţu - susţinut de majoritatea covârşitoare a liberalilor mureşeni pentru funcţia de preşedinte al PNL.

Comitetul Director Judeţean al filialei Mureş a Partidului Naţional Liberal a hotărât susţinerea, cu 63 de voturi din 68 de membri prezenţi, a moţiunii "România liberală", prin care prim-ministrul Florin Cîţu candidează pentru funcţia de preşedinte al PNL. Moţiunea "Forţa Dreptei", prezentată membrilor PNL de Ludovic Orban a primit 30 de voturi.

Preşedintele PNL Mureş, Ciprian Dobre a declarat că "votul de astăzi din Comitetul Director Judeţean al PNL Mureş este un mesaj extrem de puternic dat de liberalii mureşeni, prin care majoritatea acestora îl susţin, pentru funcţia de preşedinte al partidului, pe Florin Cîţu.

Partidul Naţional Liberal are nevoie de o reformă profundă şi noi, în judeţul Mureş, am înţeles acest lucru. Premierul Florin Cîţu reprezintă soluţia politică prin care Partidul Naţional Liberal va guverna vreme de opt ani România, un timp suficient pentru ca dezvoltarea şi reformele să fie ţintele noastre pe termen mediu şi lung. Acesta este proiectul de ţară, care poate fi realizat doar de echipa formată în jurul premierului Florin Cîţu."

La şedinţa de vineri a Comitetului Director Judeţean al filialei Mureş a Partidului Naţional Liberal au participat ambii candidaţi la funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, Florin Cîţu şi Ludovic Orban, transmite Biroul de presă PNL Mureş

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel