PNL: Dan Cristian Popescu era exclus din partid din luna iunie

dan popescu
dan popescu

PNL a remis un comunicat de presă prin care informează că fostul lider al PNL Sector 2, Dan Cristian Popescu era deja exclus din partid. Popescu a anunţat astăzi că şi-a  dat demisia din PNL şi l-a atacat pe Crin Antonescu pentru modul în care conduce partidul.

„Referitor la anunţul făcut în cursul acestei zile de către domnul Dan Cristian Popescu, fostul preşedinte al filialei PNL Sector 2, potrivit căruia a demisionat din Partidul Naţional Liberal, precizez următoarele: Domnul Dan Cristian Popescu a fost exclus din Partidul Naţional Liberal în data de 15 iunie 2012, ca urmare a deciziei Delegaţiei Permanente Teritoriale a Filialei Sectorului 2 a Partidului Naţional Liberal. Hotărârea de încetare a calităţii de membru PNL i-a fost adusă la cunoştinţă domnului Popescu printr-o scrisoare, datată 10 iulie a.c.", se arată într-un comunicat PNL semnat de Adrian Neacşu, preşedinte interimar PNL Sector 2.

Mihai Răzvan Ungureanu a anunţat că Dan Cristian Popescu va trece în perioada următoare la noua alianţă construită în jurul PDL, ARD. MRU susţine că acesta va fi urmat de mai mulţi liberali.

Fostul preşedinte al filialei PNL Sector 2, Dan Cristian Popescu şi-a anunţat, joi, demisia din partid, explicând că actuala conducere a partidului este de vină pentru decizia sa. Popescu declară că PNL a devenit prizonierul "obsesiilor" lui Crin Antonescu, şi al unor lideri care au probleme cu legea, cu morala şi cu bunul-simţ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel