PNL. Bușoi: Trebuie să spunem românilor ce încearcă Dragnea

Secretarul general al PNL, Cristian Buşoi, le-a spus membrilor organizaţiei din Satu Mare că partidul trebuie să aibă mai mult curaj, să înţeleagă că mediul de afaceri trebuie să fie partenerul său şi să le explice românilor ce măsuri a luat PSD. 

"PNL trebuie să aibă mai mult curaj, trebuie să înţeleagă că mediul de afaceri, profesiile liberale, oamenii care produc plus valoare în România trebuie să fie parteneri ai PNL. Trebuie să ne asumăm cu mult curaj ideea de a reduce taxe, dar de a avea toleranţă zero pentru evaziunea fiscală, trebuie să ne asumăm cu mult curaj ideea că statul trebuie să se ocupe de aceia care cu adevărat trebuie ajutaţi, dar tot aceia care pot munci şi pot obţine un loc de muncă nu pot primi ajutor social, aşa cum ideea de a creşte în mod nejustificat salariul minim pune în pericol competenţa şi mai ales competitivitate unor agenţi economici care sunt exportatorii României şi care fie îşi vor reloca afacerile în estul României, fie vor fi nevoiţi să trimită mai mulţi români în şomaj", a spus Buşoi, potrivit Agerpres.

El le-a mai spus celor peste 300 de membri, care au participat vineri la conferinţa organizată pentru alegerea unei noi conduceri a PNL Satu Mare, că trebuie să le spună românilor ce încearcă să facă Guvernul, cum intenţionează să cheltuiască banii şi ce înseamnă aceste lucruri. 

"Trebuie să spunem românilor că ceea ce încearcă dl. Dragnea, prin pixul doamnei Shhaideh, şi anume să împartă 30 de miliarde de lei credite de angajament, care vor gira bugetul României până în 2020 cel puţin, nu se face din dorinţa de a dezvolta comunităţile locale, de a închide nişte proiecte din trecut, foarte necesare comunităţilor, ci doar din dorinţa de a hrăni clientela politică şi economică a Partidului Social Democrat. Trebuie să spunem clar şi răspicat românilor că ideea de a introduce impozit pe gospodărie şi de a pune pe fiecare dintre români în situaţia umilitoare de a sta la cozi în faţa consultanţilor fiscali nu e nicidecum o chestiune care să aducă un plus României, ci este doar o idee proastă pe care încearcă să o copieze din legislaţia altor ţări care practică mecanisme informatice de colectare şi care face posibilă o astfel de iniţiativă", a spus Buşoi. 

Secretarul general al PNL, Cristian Buşoi, alături de preşedintele interimar Raluca Turcan şi de Ludovic Orban, candidat la preşedinţia PNL, s-au aflat vineri la conferinţa organizată pentru alegerea unei noi a conducerii PNL Satu Mare. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel