PMP, plângere penală împotriva lui Dragnea. Motivul: mitingul PSD de la Galaţi

Miting
Miting

Liderul PMP Galati, Cristache Catalin, a depus plângere penală pe numele lui Liviu Dragnea pentru "comunicare de informaţii false". Deputatul gălăţean l-a acuzat pe Liviu Dragnea de "alimentarea unui climat de tensiune socială de natură să afecteze siguranţa naţională, instigând, practic, la comiterea de violenţe".

"Galaţiul este un judeţ condus de 30 de ani de PSD-işti. În frunte cu Dan Nica şi Viorel Ştefan, PSD şi-a bătut joc de Galaţi, transformându-l într-una dintre cele mai sărace zone ale Uniunii Europene. Există o strategie programatică a acestui partid de a-i ţine pe oameni săraci şi dependenţi, pentru a le obţine într-un final voturile. Acum, Liviu Dragnea nu vrea să ne mai lase nici măcar să protestăm împotriva unei Puteri abuzive, minţind cu bună ştiinţă despre cele întâmplate la Galaţi. În mod simbolic, ca participant la protestul antiPSD de la Galaţi, am depus această plângere penală. Prin afirmaţiile sale mincinoase şi având în vedere statul de preşedinte al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea a afectat siguranţa naţională, încercând să alimenteze conflictul social", a declarat Cristache.

În direct la Antena3, preşedintele PSD a anunţat că la mitingurile de la Iaşi şi Galaţi au fost mai multe violenţe nesemnalate în presă. 

"Am rămas şocat cum nişte tineri cu ochii injectaţi au luat un om bătrân l-au pus pe jos şi au început să dea cu picioarele în burtă. Deci ce ne oferă Iohannis şi PNL? Ei vor să insufle teroare, ca cetăţenii să nu mai vină la vot. Dar ceea ce fac acum şi în continuare fac ca tot mai mulţi să vină la vot", a spus Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel