Plumb: ”Nu vom intra în jocul dezbinării”. Planul PSD

Irina Constantin / 02 sep 2018 / 12:19 Salveaza PDF Comentarii
Rovana Plumb
Descriere foto: Rovana Plumb

Președinta OFSD, Rovana Plumb, a făcut declarații după ședința de sâmbătă a CExN a PSD. 

”Tot ce s-a întâmplat în Comitetul Executiv este ceva obișnuit în democrație și arată că fiecare coleg își poate exprima deschis poziția în forurile statutare ale partidului. În PSD toate deciziile sa iau prin vot. Majoritatea a decis și respectăm toți deciziile. Mergem înainte. Suntem uniți și hotărâți să ducem până la capăt programul de guvernare. Dacă nu ne lăsăm dezbinați și facem ce am promis românilor, vom câștiga și următoarele alegeri”, a declarat Rovana Plumb.

Ministrul Fondurilor Europene a susținut în cadrul CExN că membrii din echipa de conducere a partidului sunt mult mai interesați de ce se întâmplă cu salariile și pensiile, de sănătate, de educație, de programele europene, de ce se face la guvernare pentru apărarea intereselor României pe plan european, decât de atacurile care vin zi de zi din partea Opoziției și președintelui Klaus Iohannis.

Tentative nereușite de dezbinare a PSD

”Vedem în fiecare zi tentative și provocări nereușite de a dezbina acest partid, și din partea președintelui Iohannis, și din partea Opoziției, și din partea altor forțe mai puțin vizibile. Noi însă nu vom intra în acest joc politic al dezbinării. România chiar are obiective mult mai importante de realizat, iar toate aceste dispute politice sunt irelevante pentru cetățenii care ne-au votat.” a subliniat președinta OFSD.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22