Pleșoianu critică un gest al lui Rareș Bogdan: PNL nu are cum să gireze așa ceva

Liviu Pleșoianu
Liviu Pleșoianu

Liviu Pleșoianu a făcut un comentariu fulminant la adresa PNL-ului după ce a Raraș Bogdan ar fi apreciat un mesaj grav pe Facebook.

"Rareș Bogdan, capul de listă PNL pentru europarlamentare, este de acord cu ÎMPUȘCAREA oponenților politici... În urmă cu doar câteva ore, înainte de a deveni oficial faptul că deschide lista PNL, Rareș Bogdan a apreciat un comentariu (publicat pe pagina sa) prin care se instigă la omor. Comentariul propune ca "singură soluție": "împușcarea în fața casei" a tuturor "pesediștilor", așa "cum făceau legionarii în 1940". Iar Rareș Bogdan, cel care a fost pus de Ludovic Orban primul pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare, A APRECIAT acest comentariu!", scrie Liviu Pleșoianu pe Facebook.

Citește și: Iohannis, decizie. Cristoiu: Are o foarte mare problemă

"Autoritățile statului român trebuie să se autosesizeze"

"...NICIUN om zdravăn la cap, oricât de mult ar simpatiza fostul PNL, NU are cum să gireze așa ceva prin VOTUL său! Începând de azi, OFICIAL, Partidul Național Liberal le propune românilor să trimită în Parlamentul European un ins căruia ÎI PLACE instigarea la omor ("în fața casei, așa cum făceau legionarii în 1940") și care nu se ferește să ARATE PUBLIC faptul că i se pare în regulă o astfel de "soluție"!

P.S. NU credeam că Partidul Național Liberal poate ajunge chiar într-un asemenea hal!

P.P.S. Consider că autoritățile statului român trebuie să se autosesizeze cu privire la "soluțiile" APRECIATE de cetățeanul Rareș Bogdan pe propria pagină de Facebook!", mai apreciază social-democratul.

Fotografia cu postarea care ar fi fost apreciată de Rareș Bogdan a fost postată pe pagina de Facebook a lui Liviu Pleșoianu.

Citește și: Rareș Bogdan părăsește Realitatea TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel