Plecarea lui Mitică de la Ligă stârnește rumoare în presă! Ce spun Victor Ciutacu, Radu Tudor, Oana Stănciulescu și alții

Plecarea lui Mitică Dragomir de la Liga Profesionistă de Fotbal a stârnit rumoare printre jurnaliști. Victor Ciutacu, Radu Tudor, Oana Stănciulescu sunt câțiva dintre jurnaliștii care și-au exprimat părerea pe Facebook. Chiar și premierul Victor Ponta a făcut referire la asta.

Patrick André de Hillerin: Doamna Reding, nea Barroso, iar s-a dat o lovitură de stat în România. Tot Ponta și Dragnea l-au înlăturat pe președinte. Pe Președintele ligii de fotbal, dar tot președinte e. Nu reacționăm și noi puțin? Oana Stanciulescu: mitica dragomir : ii las lui gino iorgulescu mobila lui ceausescu ca si asa a fost prieten cu nicu ceausescu....oricum o dam, tot acolo ajungem... Sorina Matei: Și uite așa, încă o dată, V. Ponta și Liviu Dragnea l-au făcut pe Voiculescu fericit. Când îl schimbi pe "Mitică la brutărie" cu "Gino de la PSD" nu e nicio schimbare, e doar un alt transfer de putere într-o zonă importantă pe care vrei s-o controlezi. Marius Huc: Hai, nea Mitica! Du-te la brutarie! Victor Ciutacu: "M-au trădat curvele bătrâne pe care le-am ajutat". Are mare dreptate Corleone, o dreptate de viaţă de zi cu zi Radu Tudor:  Inteleg chiar de la infrant ca Ponta a inceput sa marcheze succese impotriva alora care stau cu nemiluita in functie. Hai, ca se poate… Premierul Victor Ponta a comentat, joi, înaintea începerii şedinţei de guvern, într-o discuţie informală cu miniştrii, schimbarea din fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a lui Mitică Dragomir, arătând că, după ce "a căzut Mitică", ar putea "pica" şi altcineva, fără a menţiona însă un nume.

Supremația lui Dumitru Dragomir la conducerea Ligii profesioniste de Fotbal s-a încheiat. Gino Iorgulescu a devenit noul președinte al LPF, acesta urmând să decidă asupra destinelor cluburilor pentru următorii patru ani. Dumitru Dragomir a declarat că știe cine nu i-a acordat votul: “N-au votat curvele astea pe care le-am ajutat toți anii aceștia”. De asemenea, fostul președinte al LPF a declarat că va primi un salariu compensator de 150.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel