Pieleanu: Detaliu FATAL în PSD pentru Tudose. Alianța distrugătoare

Sociologul Marius Pieleanu afirmă că adevărata luptă nu este între palate, ci în PSD, generată tocmai de alianța dintre premierul Mihai Tudose și președintele Klaus Iohannis. 

”Nu vorbim de o luptă între Cotroceni și PSD, ci de o luptă în PSD, între aripa consacrată, dominantă încă, a președintelui PSD, Liviu Dragnea,  și aripa tânără, cu vechi relații în afara partidului, reprezentată de dl Tudose.” a spus Marius Pieleanu, la Antena 3. 

Întrebat cine face parte din aripa tânără, Marius Pieleanu a răspuns: ”Vorbim de Marcel Ciolacu, o parte importantă din cei care sunt acum în Guvern. Sunt lucruri importante care nu se văd. De exemplu, secretarul general numește și demite.” 

”În lupta sa împotriva președintelui Dragnea, premierul Tudose îl are aliat pe președintele Iohannis. Asta s-ar putea să-i fie fatal în interiorul PSD. Îl ajută foarte mult în relațiile exterioare, de la Bruxelles și de la Washington, dar sigur nu-l ajută în ceea ce înseamnă activul de partid și electoratul PSD-ului, care nu agrează astfel de tipuri de relații.” a conchis Marius Pieleanu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel