PÎCCJ, interesat de șmecheria de 10 milioane de euro a iubitului Ioanei Băsescu

camelia sutiman
camelia sutiman

Șefa Secției de Urmărire Penală și Criminalistică din PICCJ, procurorul Camelia Sutiman, se pare că ar fi interesată de afacerea  despăgubirii de 10 milioane euro în care este implicat iubitul Ioanei Băsescu, avocatul Radu Pricop, scrie Lumea Justiției. Magistratul a cerut documentele prezentate de Antena 3. 

[caption id="attachment_397611" align="alignleft" width="310"] Procurorul Camelia Sutiman. Foto: luju.ro[/caption]

Afacerea referitoare la despăgubirea de 10 milioane de euro obținuți pentru un teren din Ștefănești de avocatul Radu Pricop, iubitul Ioanei Băsescu, alături de alte câteva persoane,  printr-o sentință a Curții de Apel Pitești, menținută ulterior de Înalta Curte de Casație si Justiție, se pare că a pus în mișcare o acțiune a PÎCCJ.

Chiar dacă  are la dispozitie nenumarate articole de presă cu date concrete despre acest caz, procurorul Camelia Sutiman a solicitat postului de televiziune Antena 3 transcriptul emisiunii din data de 2 decembrie 2013, precum și materialele care au stat la baza documentarii acesteia: “In vederea solutionarii lucrarii cu numarul de mai sus avand ca obiect verificarea aspectelor relatate in emisiunea Sinteza Zilei din data de 04.12.203, va rugam sa ne puneti la dispozitie transcriptul emisiunii, precum si materialele ce au stat la baza documentarii acesteia”, se arată în cererea Parchetului.

Adresa PICCJ se referă la emisiunea în timpul căreia Mihai Gâdea a semnalat un posibil fals comis în cazul despăgubirilor obținute de iubitul Ioanei Băsescu, avocatul Petru Radu Pricop.

În replică, avocatul Radu Pricop a declarat în legatură cu suspiciunile de fals că nu este decât o eroare materiala, cu care nu are nicio legatură. Pricop a precizat pentru săptămânalul Gherila Urbana din Pitești că în locul Eleonorei Bratianu trebuia trecut numele unui alt membru al acestei familii, care decedase.

De asemenea, afaceristul Valentin Visoiu, una dintre persoanele care a beneficiat de despăgubirea terenului,  a susținut același lucru, menționând că nu este treaba lui sau a avocatului Radu Pricop să știe cum a fost posibilă aceasta eroare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel