Piatra Neamț. Mai multe persoane, blocate într-o telecabină

Alertă în Piatra Neamț. O telegondolă, în care se află mai mulți turiști, s-a blocat din cauza unei defecțiuni la motor.

Autoritățile din Piatra Neamț sunt în alertă. Mai mulți turiști au rămas blocați într-o telegondolă. Din primele informații ar fi vorba despre o defecțiune întâmpinată la motoarele principale. 

”Sunt persoane blocate în gondole, nu ştim câte la această oră. Am trimis două echipaje care o să evacueze oamenii din gondolă. Gondola e de altitudine mare, la 60-70 de metri deasupra oraşului. Nu e o operaţiune atât de simplă. Avem echipament special”, a spus Raul Papalicef, șeful Serviciului Salvamont Neamţ.

UPDATE 

Din informațiile deținute, in interior s-au aflat 15 persoane, fara probleme medicale.

Pentru deblocarea acestora, salvatorii au intervenit cu 2 mașini de stingere și o autoscara. De asemenea, la fata locului au fost trimise o ambulanta SMURD și o unitate de terapie intensiva mobila.

Cu eforturi susținute ale pompierilor salvatori, jandarmilor montani și ale alpiniștilor din cadrul Salvamont Neamt s-a reusit coborârea unei persoane, in siguranta.

La acest moment, sistemul a fost repus in funcțiune, cu ajutorul unui motor diesel, astfel ca telegondolele și-au reluat deplasarea către zona de sosire.

Salvare persoane blocate in telegondola Detalii - https://www.ziarpiatraneamt.ro/avarie-la-telegondola-pompierii-intervin-pentru-a-scoate-oamenii-blocati-in-cabine

Publicată de Ziar Piatra Neamt pe Luni, 27 August 2018

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel