Piatra-Neamț. Accident rutier grav, soldat cu doi morți și un rănit grav

Accident rutier teribil, sâmbătă după-amiază, la ieșirea din Piatra Neamț, soldat cu doi morți, după ce un şofer nu a acordat prioritate unei ambulanţe aflate în misiune. 

O ambulanţă aflată în misiune, cu semnalele pornite, a fost lovită în plin de un autoturism marca Skoda, care ieșea de la o spălătorie aflată la ieșirea din Piatra Neamț. Două persoane din maşină au murit pe loc în urma impactului violent, iar un alt pasager a ajuns la spital în stare gravă, potrivit România TV.

Din primele informaţii, ambulanţa mergea către un pacient, iar de vină ar fi şoferul autoturismului care nu i-a acordat prioritate.

Persoanele decedate, relatează ziarpiatraneamt.ro, veneau de la cununia nepoatei lor și se pregăteau de petrecerea de nuntă.

Persoana rănită grav a fost transportată la spital, unde a fost intubată. 

"La locul intervenției s-au deplasat echipajul de descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanță cu medic de la SAJ Neamț. Cele două persoane care erau în autoturism, pe locurile din față, au decedat, cea din spate este inconștientă. Asistenta din ambulanță este rănită", a declarat Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel