Percheziţii în Bucureşti, într-un dosar de fals şi înşelăciune cu măşti

Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

Astăzi, 08.04.2021, Poliţia Capitalei - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 6, supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, pune în aplicare 9 mandate de percheziţie domiciliară, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, falsificarea de titluri de credit sau instrumente de plată şi cesiune fictivă.

"În fapt, in luna septembrie a anului 2020 au fost înregistrate 2 dosare penale privind săvârşirea unor infracţiuni de înşelăciune, prin folosirea de ordine de plată falsificate, cu prilejul achiziţionării a 660.000 măşti de unica folosinţă, in valoare de peste 320.000 lei, respectiv 330.000 măşti de unica folosinţă, in valoare de aproximativ 160.000 lei.

Din datele existente a rezultat presupunerea rezonabilă că mai multe persoane s-ar fi folosit de societăţi comerciale administrate in drept de persoane de o condiţie financiară modestă - firme fantomă - in numele cărora ar fi acţionat fiind înregistrate 9 infracţiuni distincte de înşelăciune

Prejudiciul total cauzat persoanei vătămate este de peste 1.500.000 lei. Audierile se vor desfăşura la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 6. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6", transmite Poliţia Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel