Percheziții la LPF. Dumitru Dragomir va fi dus la audieri

Percheziții de amploare la LPF și la alte zece  locații din București și Ilfov într-un dosar care vizează drepturile televizate ale meciurilor din Liga I în perioada ultimilor doi ani. Fostul președinte la LPF, Dumitru Dragomir va fi adus la Polția Capitalei pentru audieri, alături de alți șase suspecți.

Sediul Ligii Profesioniste de Fotbal a fost luat cu asalt de polițiști și procurori, luni dimineață, într-un dosar de evaziune, delapidare și spălare de bani de circa trei milioane de euro care vizează drepturile televizate ale meciurilor din Liga I. Este vorba de o perioadă de circa doi ani de zile în care suspecții au produs prejudiciul anchetat în prezent.

De asemenea, alte zece locații din  București și Ilfov sunt percheziționate, luni dimineață, în același dosar. 

"Din informaţiile obţinute până în acest moment, se pare că, în perioada 2011-2013,  persoanele vizate ar fi săvârşit infracţiuni în legătură cu vânzarea drepturilor de televizare a unor meciuri din Liga I de fotbal. Prejudiciul estimat este de trei milioane de euro", precizează Poliția Capitalei.

Potrivit România TV, fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, alături de alți oameni de fotbal, vor  fi aduși la Poliția Capitalei pentru audieri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel