Percheziții DNA la primăria din Ploiești

Procurorii DNA fac marți dimineață percheziții la sediul primăriei din Ploiești și alte locații din municipiu, potrivit Digi 24. Acțiunea anchetatorilor l-ar viza pe primarul Iulian Bădescu într-un dosar privind finanțarea clubului de fotbal Petrolul Ploiești. Prejudiciul ar fi de 3 milioane de euro.

Dragoș Pătraru, despre insolvența de la Petrolul Ploiești - Interviu EXCLUSIV

Primarul din Ploiești, Iulian Bădescu, a declarat că procurorii fac marți dimineață percheziții la sediul primăriei municipiului și în locuința sa, într-un dosar ce are legătură cu finanțarea clubului de fotbal Petrolul Ploiești prin Asociația Lupii Galbeni. Edilul a precizat că are calitatea de suspect.

Procurorii DNA Ploiești au dispus în urmă cu un an începerea urmăririi penale in rem într-un dosar legat de finanțarea echipei de fotbal Petrolul Ploiești de la bugetul local. Potrivit unei hotărâri de Consiliu Local, municipalitatea urma să premieze cu suma de trei milioane de euro echipa de fotbal pentru performanțele sportive.

Până la momentul declanșării cercetărilor Primăria Ploiești a achitat aproximativ 1,7 milioane de euro către echipa de fotbal prin Asociația "Lupii Galbeni".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel